Jyväskylän Kiri Logo

Kolmen vuoden jatkosopimus Niklas Moilaselle!

Jos olisit Jyväskylässä toimivan pesäpalloseuran manageri, voisitko käyttää kuusi henkilötyövuotta pesäpalloilijan työpanosta paremmin kuin investoimalla ne vasta julkaistuun Elias Elonheimon ja nyt julkaistavaan Niklas Moilasen jatkosopimuksiin? Et.

Niklas Moilanen kolmen vuoden jatkosopimukseen!
Kiriläisen junioripolun oma kasvatti, 19-vuotias Niklas Moilanen ja Jyväskylän Kiri ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, joka pitää B-junioreiden Itä-Länteen juuri valitun Moilasen Kirin rosterissa kauden 2027 loppuun saakka. Tämän upean uutisen johdosta Kiri pystyy suunnittelemaan tulevien vuosien tavoitteena olevaa Superpesisnousua omiin tukipilareihin vahvasti nojaten.

Tule tarkistamaan Niklaksen pelikunto Ykköspesiksen kärkiotteluun keskiviikkona Hippokselle! Kiri – KoU klo 18.00!

Niklas Moilanen
Vasta 19 vuotta täyttänyt Niklas Moilanen on alkukaudesta ollut Kirin kuumimpia lyöjiä. Kirin edustuksessa lähes kaikki pelit kaudesta 2021 alkaen pelannut Moilanen on ollut tunnettu pomminvarmana räpylämiehenä paikalla kuin paikalla. Tuttu tahti ulkokentällä on jatkunut ja vasemmalta sivaltavan, villisti tuulettavan lihaskimpun sisäpelionnistumiset kotiuttajan roolissa toivat odotetun Itä – Länsi -valinnan. Niklas pelasi viime kesänä ensimmäisen B-poikien Itä – Lännen ja pääsee nyt viimeisenä juniorivuotenaan pelaamaan idän paidassa kotikentällään sunnuntaina 30.6. toisen arvo-ottelun. Kirin edustusjoukkueessa ”Nikke” on pelannut 32 ykköspesis- ja 35 suomensarjaottelua, joissa on syntynyt tehot 1+54 lyötyä, 20 tuotua ja 166 kärkilyöntiä.

– Kirin kehityskäyrä kohti Ykköspesiksen huippua ja Superpesistä myötäilee omaa urakehitystä, koko ajan kasvaneessa roolissa. Voimaa pitää saada lisää ja huippuvalmennuksessa Jyväskylässä tulen sitä saamaan. Ilo jatkaa, kun joukkue ympärillä säilyy iskukykyisenä, Moilanen värittelee.

Vahva runko muodostumassa
Kirillä on ennestään sopimukset Elias Elonheimon, Lauri Vuollon, Luukas Poutasen ja Atte Brandtin kanssa. Muutamista jatkoista ja optioiden käytöistä on taustoilla lisäksi sovittu. Näistä tiedotetaan sopivassa rytmissä.

– On ilo huomata, että itälänsitasoiset nuoret pesäpalloilijat arvostavat Kirin työtä kohti Superpesistä ja haluavat jatkaa seurassa pitkillä sopimuksilla. Se on varmistus sille, että täällä on tehty oikeita asioita niin taustalla kuin joukkueen parissakin. Nousutavoitteet tulevat joka vuosi lähemmäksi ja Moilanen on osoittanut olevansa urheilija, joka pystyy näissä tavoitteissa joukkuetta vahvistamaan, kertoo Kirin urheilutoimesta vastaava Juhani Lehtimäki.

Lisätietoja

  • Juhani Lehtimäki, manageri, puh. 040 841 7432
  • Juha Kalajanniska, seuran puheenjohtaja, puh. 040 821 7511
Scroll to Top