Jyväskylän Kiri Logo

Lauri Vuollo Kirin lautasherraksi!

Meillä on ilo kertoa iso uutinen teille, Jyväskylän Kirin kannattajat, seuraajat, talkoolaiset, yhteistyökumppanit: Koskenkorvan Urheilijoissa Superpesistä menneellä kaudella pelannut, Kempeleen Kirin kasvatti Lauri Vuollo on tehnyt Jyväskylän Kirin kanssa 2+1 -vuotisen pelaajasopimuksen!

Lauri Vuollo on 20-vuotias, Kempeleessä lukkarikoulunsa käynyt, nuori ja räväkkä lukkari. Tänä vuonna tilastoihin kirjattiin 19 ottelua Koskenkorvalla ja aiemmilta kausilta niitä on ehtinyt kertyä 31 Koskenkorvan, Pattijoen ja Kempeleen paidoissa. Ykköspesistä takana on yhteensä 27 ottelua kausilta 2020 – 2021 Kannuksen Uran riveissä. Jälkimmäinen kausi päättyi nousukarsintaotteluihin hienosti sujuneen kauden jälkeen ja kaudella 2021 Lauri pelasi myös B-poikien Itä – Lännessä. Sisäpelirooliltaan vasemmalta heittävä Vuollo on ollut pääosin vaihtolyöjä.

– Parin rikkonaisen kauden jälkeen haluttiin rauhoittaa tilanne ja lähteä rakentamaan uraa uudestaan pitemmällä tähtäimellä. Seuran ja joukkueen tavoitteet kohtasivat omiini ja näen mahdollisuuden kehittyä hyvässä valmennuksessa uudelle tasolle Kirin kanssa, Vuollo kertoo.

Oulussa kauppatieteitä opiskeleva Vuollo oli räväkän ja yleisöön menevän pelityylinsä ansiosta jäänyt Kirin pelaajatarkkailun mieleen jo aiemmin.

Kun Koskenkorvan tippuminen varmistui, olimme nopeasti yhteydessä Lauriin. Keskustelut etenivät jouhevasti ja nopeasti sopimukseen päätyen – sen verran selkeät tulevaisuuden suunnitelmat urheilijalla olivat”, taustoittaa pelaajasopimuksista vastaava Antti-Jussi Hirvonen Kiristä.

– Ulkopelissä Lauri on varmasti superin kokemusta omaavana lukkarina yksi sarjan parhaista, joten ulkopelin parantuminen tulee näkymään monella tapaa. Myös viime kaudella pääosan peleistä lukkarina pelannut Taneli Lassila jatkaa joukkueessa, joten kotipesän miehitys kestää jopa satakuntalaisia tyrskyjä paremmin kuin aiemmin. Luonnollisesti olemme tyytyväisiä Laurin pitkään sitoutumiseen ja uskomme, että Lauri on oikea mies nostamaan joukkuetta ylöspäin, Hirvonen jatkaa.

– Kerrankin sitä odottaa innolla pimeää loka-marraskuuta, kun pääsee tutustumaan uuteen joukkueeseen, stadioniin ja kaupunkiin! Sitä ennen nostellaan tolppaa Tupoksella ja treenataan pohjakunto kestämään isotkin pelimäärät, Vuollo hehkuttaa.

Jyväskylän Kirillä on nyt 12 pelaajasopimusta. Neuvottelut jatkuvat viimeisten sopimusten solmimiseksi parin viikon sisällä. Tavoitteena on 15 – 16 pelaajan harjoitusrinki.

Scroll to Top