Jyväskylän Kiri Logo

Elonheimo kirjoitti ylioppilaaksi ja jatkosopimuksen!

Jyväskylän Kiri haluaa onnitella Elias Elonheimoa. Elias kirjoitti ylioppilaaksi ja kuin vakuudeksi kirjoitustaidostaan, Elias raapusti nimensä myös upeaan jatkosopimukseen. Kiri onnittelee myös jyväskyläläistä pesisyhteisöä, että tämän lahjakkaan pelaajan edesottamuksia saadaan seurata Hippoksella myös tulevaisuudessa. Perjantaina sarjan kärkijoukkueeksi povattua Puijoa vastaan Elias palkittiin Kirin parhaana ja tehotilastot komistuivat kunnarilla, kahdella lyödyllä ja yhdellä tuodulla juoksulla. Kärkilyöntejä kertyi viisi ja ratkaisevia ulkopelisuorituksia lukematon määrä.

Eikä mikä tahansa jatko, vaan… Elonheimo kolmen vuoden jatkosopimukseen!
Kiriläisen junioripolun oma kasvatti, 19-vuotias Elias Elonheimo ja Jyväskylän Kiri ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen, joka pitää lahjakkaan herrasmiehen Kirin rosterissa kauden 2027 loppuun saakka. Tämän upean uutisen johdosta Kiri pystyy suunnittelemaan tulevien vuosien tavoitteena olevaa Superpesisnousua omiin tukipilareihin vahvasti nojaten.

 

Elias Elonheimo
Tuore ylioppilas, joulun alla 20 vuotta täyttävä nopeakinttuinen lentäjän poika Elias Elonheimo on pelannut Kirin edustusjoukkueessa kaudesta 2021 alkaen. Etukentällä ja polttolinjassa viihtyvä, vasemmalta terävästi heittävä ja lyövä ”Jenkki” taitaa myös baseballin ja golfin. Elias on pelannut Kirissä 24 ykköspesis- ja 36 suomensarjaottelua, joissa on syntynyt tehot 4+22 lyötyä, 76 tuotua ja 225 kärkilyöntiä.

– Jatkosopimus kasvattajaseuraan ei ollut ainoa vaihtoehto, mutta varmasti paras. Tänne on kehittymässä huippuluokan olosuhteet ja täällä on aina saanut huippuvalmennusta. Unelma on pelata Superpesistä Kirin paidassa Hippoksella, Elonheimo kertoo. 

Vahva runko muodostumassa
Kirillä on ennestään sopimukset Lauri Vuollon, Luukas Poutasen ja Atte Brandtin kanssa. Muutamista jatkoista ja optioiden käytöistä on taustoilla lisäksi sovittu. Näistä tiedotetaan sopivassa rytmissä.

– On ensiarvoisen tärkeää, että kaupungin lahjakkaimmat nuoret pesäpalloilijat kokevat Kirin oikeaksi paikaksi jatkaa seurassa pitkillä sopimuksilla. Se kertoo siitä, että seurassa on tehty oikeita asioita niin taustalla kuin joukkueen parissakin. Imua riittää! Tulevien vuosien kovenevat haasteet ja tavoitteet vaativat pitkiä sopimuksia ja aikaisia liikkeitä joukkueen vahvistamiseksi, kertoo Kirin urheilutoimesta vastaava Juhani Lehtimäki.

Lisätietoja

  • Juhani Lehtimäki, manageri, puh. 040 841 7432
  • Juha Kalajanniska, seuran puheenjohtaja, puh. 040 821 7511
Scroll to Top