Jyväskylän Kiri Logo

elämä on laiffii 17.7.

JYVÄSKYLÄN KIRI MUISTAA MATTI NYKÄSTÄ TÄMÄN 60-VUOTISSYNTYMÄPÄIVÄNÄ

Elämä on Laiffii -musiikkinäytelmä Hippoksen uudella pesäpallostadionilla 17.7.2023

 

Maailman parhaasta mäkihyppääjästä Matti Nykäsestä kertova Elämä on Laiffii -musiikkinäytelmä esitetään tiivistettynä versiona Nykäsen kotikaupungin Jyväskylän uudella pesäpallostadionilla maanantaina 17. heinäkuuta kello 18. Nykänen täyttäisi eläessään tuona päivänä 60 vuotta. Esitys on ainoa tänä vuonna Suomessa.

Pesäpalloseura Jyväskylän Kiri muistaa Nykästä tuoden suuren suosion Ränssin Kievarin kesäteatterissa saaneen esityksen Jyväskylän sydämeen, uuden pesäpallostadionin upeisiin olosuhteisiin Hippokselle. Vain muutamien metrien päähän Nykäsen kunniaksi tehdystä Höyhen-muistomerkistä. Matti oli vuosien saatossa tuttu näky myös Hippoksen pesäpallostadionin katsomossa Kirin peleissä.

Katetun katsomon istumapaikoilta noin 1 500 katsojaa pääsee kokemaan ainutkertaisen elämyksen erinomaisilta paikoilta. Tilaisuuteen myydään myös rajoitettu määrä Vip-lippuja. Lipunmyynti alkaa perjantaina 21.4. osoitteessa Nettilippu.fi.

Elämä on Laiffii -musiikkinäytelmä kertoo Nykäsen elämästä pikkupojasta supertähdeksi. Sen on käsikirjoittanut ja ohjannut viihde- ja musiikkimaailman moniottelija Juse Venäläinen ja sen musiikista vastaa Nykäsen hovimuusikkona toiminut Jussi Niemi. Molemmat ovat jyväskyläläisiä.

Pesäpallostadionille rakennettavalla lavalla nähdään ja kuullaan Mattina Tatu Mönttinen. Muissa rooleissa ovat muun muassa Matin tytär Eveliina Mäntykangas, Helena Pöllänen, Kimmo Hannula, Kristian Ijäs sekä tanssiduo The Bad Girls. Koreografiasta vastaa Merja Kuisma.

Esityksen kesto on noin 2×45 minuuttia 30 minuutin väliajalla.

Lippujen hinnat:
Ennakkolippu 35 euroa
Ovelta 40 euroa
Vip 89 euroa

Juha Kalajanniska, 040 821 7511  |  Sami Kettunen, 050 386 5555

Scroll to Top