Jyväskylän Kiri Logo

Tervetuloa kotiin Atte

Jyväskylän Kiri ylpeänä tiedottaa, että Kirin kasvatti, parimetrinen lyöjämörssäri Atte Brandt palaa sinivalkoisiin väreihin! Kiri ja Brandt ovat solmineet siirtotakarajan kynnyksellä sopimuksen, joka pitää Brandtin Kirissä syksyyn 2025 saakka.

25-vuotias Brandt pelasi alkukauden superpesiksessä Imatran Pallo-Veikoissa, mutta IPV:n mollivoittoisessa menossa kotiutuspaikat jäivät vähiin. Viime kaudella Brandt pelasi ykköspesistä Kouvolan Pallonlyöjien joukkueessa voittaen koko sarjan lyöjätilaston komealla 57 lyödyn saldolla 22 ottelussa. Taakse jäi monta entistä, nykyistä ja tulevaa superpesisjokeria.

Atte Brandt on hyvillä mielin, että kotiseura on palannut parrasvaloihin, saanut uuden stadionin nelinumeroisine yleisömäärineen ja tekee uutta nousua kohti parrasvaloja, kuten Brandtkin:
En ole tulossa jäähdyttelemään tai maitojunalla kotiin vaan lyömään juoksuja, ratkaisujuoksuja ja nostamaan Kiriä ylöspäin. Jo tällä kaudella on mahdollisuudet vaikka mihin, puhumattakaan tulevista, kun saadaan vähän yhteistä tekemistä alle. Kiri näyttäytyy ulospäin upeasti kehittyvänä yhteisönä, jossa tulen itsekin nousemaan takaisin divarin huipulle ja toivottavasti myös ylemmäs, Atte kertoo.

Kirille Brandtin vapautuminen tuli eteen positiivisena asiana. Perjantaina ennätysyleisön edessä koettu tappio paikallisvastustajalle alle 30 % kotiutustehoilla näytti, että kotiuttamiseen tarvitaan uusia lääkkeitä.
Aten saaminen kivijalaksi tulevien vuosien kotiutustilanteisiin oli meille todella iso asia. Aleksi Karttunen on kantanut jokeripaitaa alkukaudella hienosti, mutta valitettavan yksin monessa tilanteessa. Tämä on myös merkki siitä, että Kiri on jatkossa yhä houkuttelevampi vaihtoehto eteenpäin pyrkiville pesäpalloilijoille”, kertoo Kirin sopimuksista vastaava Antti-Jussi Hirvonen.

Atte tuo erityyppisenä kotiuttajana upean lisän materiaaliimme ja vaarallisuutta moniin pelitilanteisiin sisäpelissä. Huikea viime kausi näytti, mikä potentiaali miehessä on, kun oikein käytetään”, tarinoi puolestaan pelinjohtaja Jukka Karttunen.

Brandt on Kirin käytettävissä jo sunnuntaina 23.7. Kirin haastaessa sarjakärki Puijon Pesiksen Kuopiossa sekä Kirin viimeisissä vieraspeleissä Simossa ja Oulussa tulevalla viikolla.

Lisätiedot:
Pelinjohtaja Jukka Karttunen, puh. 040 167 2664
Johtokunnan jäsen Antti-Jussi Hirvonen, puh. 0400 127 363

Scroll to Top