Jyväskylän Kiri Logo
aku-iiro-jatko

TÄRKEITÄ JATKOSOPIMUKSIA!

Hyvönen etenee edelleen Kirissä

Kauden 2022 alkupuoliskolla kokoonpanostamme ja kaareltamme puuttunut Iiro Hyvönen hyppäsi matkaan kesken kesän ja otti totutun vahvan roolin ulkona, sisällä, kaarella ja saunailloissa. Molemmin puolin vanha suola alkoi janottaa ja jo ratkaisevan nousukarsintaottelun jälkeisenä lyhyenä yönä käytiin vakavia jatkosopimusneuvotteluita miehen kiinnittämiseksi sinivalkoisiin väreihin myös tulevaisuudessa. 

Iiro opiskelee Otaniemessä alaa, josta kukaan ei mitään ymmärrä, joten siviiliasioiden ja roolin osalta käytyjen selvempien keskustelujen jälkeen 1+1 -vuotinen sopimus saatiin maaliin vajaata kuukautta myöhemmin. Eli aikaisin. Iiro on 24-vuotias, Jyväskylän Kirin kasvatti ja pelipaikka löytyy ulkokentältä kotipesän ja takarajan väliltä (multipelaaja siis). Sisäpelissä ehkä hieman enemmän etenijä kuin lyöjä, mutta Hyvöset pärjää aina. 

Iiro on ehtinyt pelata urallaan Ykköspesistä Kirissä, Lievestuoreella ja Laukaassa, suomensarjaa Kirissä ja Lohessa.

Saukkola mäiskii miestä kotiin

Lyöjäjokeri Akseli Saukkola on tehnyt Kirin kanssa 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. 31-vuotias Saukkola on pelannut aiemmin miesten Superpesistä Kirissä, miesten Ykköspesistä Lohessa ja Lievestuoreella sekä suomensarjaa Kirissä, Lohessa ja Valossa. Rooliksi on jo aikoja sitten muotoutunut lyöjäjokeri ja tänäkin vuonna Aku taisteli suomensarjan lyöjäkuninkuudesta viimeisille kierroksille saakka. Siviilissä Akseli huolehtii Liikuntapääkaupungin suorituspaikoista, harrastaa golfia, mutta ei joogaa.

Kirin joukkue on pelaajiston osalta valmis, mutta yhtä palasta vaille julkistettu. Tarkistakaa somekanavamme, nettisivumme, sanomalehdet, savumerkit, keskustelupalstat ja kalaverkot, koska kohta tulee JYTKY!

Scroll to Top