Jyväskylän Kiri Logo

Pupe - Kiri

Kuopio parempi

Vauhdikas ottelu Kuopiohallissa ohi, kello on 22.14 ja otteluraporttia raavitaan kokoon ennen kuin nukkumatti saavuttaa. Koska tilastot eivät ole tukena, raportti on yhtä hatara kuin aina ennenkin. Tuloksen tarkistin taulusta ja digitaali kertoi pelin päättyneen 2 – 0 (2-0, 5-3).

Hyvää ja kohtuullista

Ensimmäisen jakson peli oli tiukkaa. Teimme pari ulkopelivirhettä, vastustaja pari juoksua. Muutamista omista kolmostilanteista emme saaneet jatkuvaa painostusta päälle, joten Puijon voitto oli vähintäänkin ansaittu. Kaaripelimme oli jopa superpesistasoista, hyvää syöttötuomaria parempaa, eli loistavaa. Kun tavoitteena oli päästä peliin kiinni, sen kiinni kuromisessa kesti tällä kertaa vähän liian pitkään. Nopea alusta ja hallin erikoisuudet, Saraluodon pään korkeudella roikkuvat etuverkot tekivät temmosta nopeaa ja sisäpeliratkaisuista paikoin hätäisiä.

Sauma ottaa mukaan jotakin

Toinen jakso alkoi tasaisesti ja peli oli toisen vuoron jälkeen tasan 1-1. Omalla tasoittavallamme pääsimme lyömään yhden palon ajolähdöstä jopa johtojuoksua, mutta tilanne kuivui kokoon. Kolmas ulkovuoro oli sitten heikko: varmoja paloja jäi ottamatta ja tuomarilta tuomitsematta, joten kotijoukkue karkasi avustettuna 5 – 1 -johtoon. Vuoro kesti myös ajallisesti pitkään, joten kolmas vuoropari jäi ottelun viimeiseksi hallivuoron päättyessä. Tasoittavalla kaikki juoksumme ottelussa lyönyt, jokeripaidassa esiintynyt Aleksi Karttunen kavensi kahdella hienolla siivulla loppulukemiin 5 – 3.

Onnistuneet mainitaan seuraavassa kappaleessa

Tähän aikaan illasta en saa tähän mitään järkevää juonta aikaan, joten: Iiro Hyvönen, Ville Vierimaa – oi sitä etenemisen kiimaa! Melkein kuin joukkueenjohtajalla. Matikka oli mailassa parempi kuin yksikään kala Kuopiossa koskaan, mukaan lukien kalakukot. Lassila voitti lukkarikilpailun, Moilanen pelaa kuin isot miehet. Huolto painoi nuoruuden innolla pitkää päivää ja Karttunen oli tosiaan hyvä, mailassa. Eikä se viuhka-Karttuseenkaan kaatunut.

Sitten pari viikkoa treeniä

Olemme viimeiset viikot kehittäneet peliämme pelaten. Tästäkin videot katsotaan tarkkaan ja parannetaan seuraavaan. Kahden viikon tauolla levätään ja harjoitellaan, kuun viimeinen viikonloppu matkataan Imatralle treeni- ja pelileirille. Siitä sitten enemmän seuraavassa jaksossa. 

Scroll to Top