Jyväskylän Kiri Logo

kannus haki pisteet Hippokselta

Kannus oli tyly vieras ja vei kaikki pisteet mukanaan Keski-Pohjanmaalle Hippoksen keskiviikkoillasta. Ottelun loppulukemat kirjattiin vierasvoitoksi 0-2 (0-7, 2-4). Kannuksen Kempele-laina Aappo Savikoski oli illan hahmo, jonka saldoksi tuli kahden kunnarin ja kahden tavallisen lyödyn lisäksi 11 kärkilyöntiä. Kirin paras oli toisella jaksolla takakentän kunnarin ja yhden tavallisen juoksun arvoisesti puhkaissut Jere Paananen. Kirin kakkospalkinto meni kärkipelaaja Juho Matolalle ja vierailijoiden kakkonen oli lukkari Antti Toivola.

-Avausjakso oli tosi hyvää peliä meiltä. Lyötiin paljon kovia ja osui keskipalloon, niin ensimmäinen jakso oli hyvää. Toisen jakson alku oli nihkeämpää, mutta jatkettiin sitkeästi jauhaa siinäkin, vieraiden ykköspalkittu Savikoski kommentoi.

Avausjaksolle Kannus tuli ryminällä. Joukkue sai avausjuoksun harhaheitolla ja löi avausvuorossa vielä tämän jälkeen pallon kaksi kertaa väliin. Kiri ei saanut avausjaksolla oikein missään kohtaan peliään uomiin ja kun Kannus taas löi koko jakson laadukkaasti, niin se vei avausjakson lopulta tylysti 0-7.

Toiselle jaksolle Kiri paransi otteitaan ja Paananen herätteli toiveita Kirin leirissä viemällä Kirin toisessa vuoroparissa 2-0 -johtoon komealla takakenttäpuhkaisullaan. Savikoski kuittasi Kirin johdon puhkaisemalla myös keskeltä takaa kahden juoksun arvoisesti ja kun Toivola ja Lauri Juurakko onnistuivat neljännessä vuoroparissa vielä kertaalleen, oli jakson loppulukemat 2-4 vierasjoukkueelle.

-Ensimmäinen jakso oltiin kyllä aika nesteessä. Seistiin ulkona paikallaan ja kaarella oltiin huonoja, eikä saatu oikein tilannetta. Toiselle jaksolle parannettiin ulkopeliä, mutta sisällä oli vähän nihkeää. Päästiin peliin mukaan, mutta loppuun asti se ei riittänyt, Kirin ykköspalkittu Jere Paananen kommentoi pelin jälkeen

Kannus oli keskiviikon kamppailussa niskan päällä, sillä joukkue vei kolmostilanteet nimiinsä 18-9. Kirin sisäpelin nihkeydestä kertoo joukkueen kärkilyöntimäärä, joka oli 26 kappaletta. Paananen keräsi viisi kärkilyöntiä, Ville Vierimaalle ja Matolalle neljä kärkilyöntiä mieheen. Kirillä on taas edessään viikon huilin, jonka jälkeen rypistetään kolme peliä neljään päivään. Ensi viikolla pelataan keskiviikkona Hippoksella Ylivieskan Kuulaa vastaan, jonka jälkeen perjantaina ja lauantaina on vuorossa kauden viimeiset paikallispelit. Perjantaina pelataan Koskenharjulla ja lauantaina Hippoksella.

Scroll to Top