Jyväskylän Kiri Logo

kiri - kama

Kiri otti voittopokaalin Imatran halliturnauksesta!

Imatran halliturnauksen viimeiseen otteluun jäi kovasti panosta, kun tappiotta turnauksessa esiintyneet Kiri ja Kankaanpään Maila kohtasivat. Ottelu oli tiukka, mutta vähäjuoksuinen ja lopputuloksena jaksot tasattiin KaMan voittaessa ensimmäisen 0 – 1, Kiri toisen lukemin 4 – 2. Näin ollen juoksueron turvin turnauksen ykköseksi sijoittui sarjanousija Jyväskylän Kiri.

Ulkopeli tiukkaa, sisäpeli tahmeaa

Ensimmäisen jakson kaksi ensimmäistä vuoroa nollattiin, vaikka yritystä oli. Hutunkeiton voitettuamme saimme ensimmäisen jakson tasoittavat vuorot ja kolmannen aloittavalla ajauduimme väkisinkin takaa-ajajan asemaan KaMan siirtyessä välilyönnillä 0 – 1 -johtoon. SaiPan harvinainen voitto kiekkoliigassa siivitti kotiseuduillaan pelanneen Jani Raamin hirmuiseen lentoon ja kolmannen tasoittavan syöksy kolmospesään oli niin kiihkeä, että edes omat kädet ei pysyneet vauhdissa mukana. Niinpä olimme pakotettuja vaihtamaan kokoonpanoa jo tuossa kohtaa. Neljännessä vuoroparissa saimme silti hyvää hyökkäystä päälle ja jopa palottoman ajolähdön, josta kuitenkin tupellettiin jaksotauko alkaneeksi jo kahden kotiutuksen jälkeen. Ensimmäisen jakson tasoitusjuoksua tässä bussissa spekuloidaan parhaillaan ottelun pelituomarin kanssa ja heti kun tavoitamme turnauksen juryn, vaadimme ensimmäisen jakson tasoittamista, koska niukka juoksukin näköjään tehtiin. Poutasen Luukas, alias Rahka-Make, hiekoitti avausjaksolla kasvattajaseuralaistensa peliä sen verran antaumuksella, että takki tyhjeni henkisesti ja herra siirtyi toiselle jaksolle toppatakkiosaston täytemieheksi.

Saukkolan lumensulatusmoodi Ukonniemessä jatkuu

Harmi, ettei paikallinen palloseura IPV pelaa kanssamme samassa sarjassa, koska Saukkolan Akseli viihtyy Ukonniemessä paremmin kuin kotonaan. Saukkola löi ensimmäisessä vuorossa 1-0 ja kolmannessa 3-2 -johtojuoksut harvoista tilanteistaan. Siivut olivat tuttuun tapaan akumaisia. Toiset kaksi juoksua merkittiin Lasse Saraluodon nimiin, vaikka näistä ensimmäisen juoksun ansiot kuuluvat enemmänkin Iiro Hyvösen kiimaiselle etenemiselle ja Kankaanpään ulkokentän tötöilylle. Toisen jakson peli oli kuitenkin enemmän sisäpelipelinjohtajien mieleen, koska tilanteita teki kumpikin joukkue jokaisessa vuorossa. Joitakin älyvapaita kahden palon tilanteita jäi ottamatta ulkona, mutta vastaavasti niitä tehtiin kyllä sisällä. Luulen, että satakuntalaisbussissa (jota yritämme parhaillaan ajaa kiinni), mietitään samoin. Eli virheitä tulee vielä, mutta tuskinpa se täydellistä on vielä seuraavassakaan. Toisen jakson valitettavasti keskeytti hallivuoron loppuminen ennen KaMan tasoittavaa, mutta vastustajalla oli kahden miehen miesylivoima ja meidänkin viuhkavelholla KaMan takki

Paljon hyvää, mutta hallikausi loppuu ennen kuin saadaan täydelliseksi

Etenijäosaston miehistä jenkkivahvistus on valitettavasti puuttunut kahdesta edellisestä pelistä, mutta herrat Ville Vierimaa, Iiro Hyvönen, Lauri Kuronen (ja ennen loukkiaan myös Jani Raami) vastasivat huutoon mainiosti ja täyttivät etupesiä kovalla prosentilla. Kaaripeli oli avausjakson liki täydellistä ja toisella jaksollakin vastustajaa edellä. Ulkopelillisesti pelasimme hienosti, vaikka jonkin verran hidas alusta nihkeyttikin menoa.

Hallikausi on toistaiseksi tarjonnut tasaisia ja vaihtelevia otteluita yhteensä viisi kappaletta ja jäljellä on vielä grande finale – Alavuden Peli-Veljet toistamiseen. Tämä spektaakkeli pelataan Alajärven Pallohallissa sunnuntaina 12.3. kello 18.00.

Scroll to Top