Jyväskylän Kiri Logo

apv - kiri

Äitienpäivä sopii Kirille

Vanha sanonta kuuluu, että toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Ensimmäisenä mainittu on selkeästi Kirin preferensseissä, kun Alavus kaatui Alavuden Montussa äitienpäivänä pelatussa ottelussa jaksoin 0-2 (2-4, 1-2). 

Ensimmäisellä jaksolla aistittava hermostuneisuus saattoi näkyä joukkueen otteissa, sillä Kiri päästi kaverin jopa kerran johtoasemaan. Kimmo ”Kinkku” Carlson lopetti kuitenkin Alavuden pyristelyn ja niittasi ottamattoman ilmasauman kakkoskopparista läpi. Jakso Kirille 2-4, mutta nälkää jäi toiselle jaksolle.

Toiselle jaksolle Kiri lähti juoksuvalmentaja Saaren sanoin: ”Ready ready!” Ulkopeli oli jälleen dominoivaa ja vastustajaa jouduttiin ajoittain helpottamaan tiputtamalla kolmostilanteita kopinnostoista. Henkinen niskalenkki vastustajasta otettiin kuitenkin Luukas ”Rahka-Markku” Poutasen akrobaattisilla reisikuoletuksilla ja Kimmo Carlsonin voittojuoksulla, joka otettiin Kanuuna-Kallen bravuurilyönnillä, eli chipillä etumiehen yli.

Muita mainittavia suorituksia olivat muun muassa huoltajamme Jesse ”Swägä” Svärdin kylmäspray-pullon tyhjennys (terveisiä Big Boss Kalajanniskalle, lisää tarvitaan) ja aiemmin jo mainittu Jukka Karttusen kopintiputushuuto, josta seurasi kaverille kolmostilannetta. Vastustaja pakotettiin virheeseen, joten kolmostilanteesta ei (tietenkään) tullut mitään.

Kiri palautuu rankasta pelistä hakemalla Tourulan Drive-inistä McFeast-aterian plussana ja lepäilee viikon. Viikon tauko peleistä tulee tilaukseen, sillä seuraavan viikon sunnuntaina Kannuksessa pukukopit ovat niin kaukana kentästä, että kaikki voimavarat tarvitaan käyttöön. Urakkaa helpottaaksemme toivomme seurajohdolta golfkärryjä tai vähintään limusiinia mukaan reissuun.

Scroll to Top