Jyväskylän Kiri Logo

Raami jatkaa!

Jo neljäntenä syksynä peräkkäin meillä on suuri ilo ja kunnia tiedottaa, että joka äidin unelmavävy, kaikkien puuronkeittäjien esi-isä, eteläkarjalaisen pesäpallon helmi, Jani Raami jatkaa sinivalkoisissa väreissä!

Vasemmalta sivaltava ja oikealta heittävä Lappeenrannan Pesä-Ysien kasvatti on juurtunut Jyväskylään jäädäkseen. ”Sähköinsinööri Raami puskee päivät töitä Solarigo Systems Oy:llä, hikoilee illat Kirin paidassa ja hurmaa pelaajasopimusneuvottelijat illalla hämyisissä valoissa”, kuvailee neuvotteluja seuran puolelta läpivienyt nimimerkki MN. 

– Työmäärä joukkueen eteen on valtava, eikä minnekään aikataulujen puitteissa ehditä, mutta työnjälki on ollut priimaa, niin kentällä kuin kulisseissakin. Raamista on kasvanut lyhyessä ajassa seuraikoni, josta nuoremmat voivat katsoa esimerkkiä kaikessa muussa, paitsi kellon tuntemisessa. Tämä on erittäin mukava jatkosopimusuutinen, kertoo puolestaan joukkueen kasaamisesta vastuuta kantanut A-J Hirvonen.

25-vuotias Raami on ehtinyt urallaan pelata Superpesistä Imatran Pallo-Veikoissa 15 ottelua ja Ykköspesistä Kirissä sekä Laukaan Urheilijoissa 41 ottelua. Vaihtotilanteiden erikoismiehellä kärkilyöntiprosentit ovat huidelleet suomensarjassa parhailla kausilla jopa 80 % tuntumassa, joten ehjän harjoituskauden jälkeen tavoitteena on rikkoa Laukaan paidassa tullut Ykköspesiksen henkilökohtainen kärkilyöntiennätys (97 merkintää). 

– Kirissä on saanut hyvää valmennusta pohjoiskarjalaisista huolimatta, joten kovalla motivaatiolla lähdemme parantamaan joukkueen kokonaissuoritusta ensi kaudelle. Seura on hoitanut asiansa hienosti ja taustalla on upeita ihmisiä, Raami taustoittaa. Työelämä on kuitenkin tärkeää ja option käyttämistä piti pohtia tänä syksynä normaaliakin pidempään oman jaksamisen varmistamiseksi, Raami jatkaa.

Kirillä on nyt 14 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Yhteisharjoitukset alkavat lokakuun alussa ja joukkueen lopullinen kokoonpano muotoutuu loppusyksyn aikana.

 

Scroll to Top