Jyväskylän Kiri Logo
Miikka-Matikka-Jyvasykan-Kiri-web

MIIKKA MATIKKA VAHVISTAMAAN KIRIÄ!

Takakenttien kuningas Miikka Matikka saapuu vahvistamaan Kirin takakenttää

Takakenttien kuningas Miikka Matikka saapuu vahvistamaan Kirin takakenttää. Hän on tehnyt Kirin kanssa kahden vuoden pelaajasopimuksen 35-vuotias Matikka omaa pitkän ja monipuolisen pesäpallouran superpesiksestä. Hän on Imatran Pallo-Veikkojen kasvatti ja on urallaan edustanut Imatran lisäksi Pattijokea, Hyvinkään Tahkoa sekä Jyväskylän Kiriä. Hän on urallaan pelannut yli 400 ottelua superissa ja saavuttanut yhden SM-kullan (Hyvinkää 2007), valittu samana vuonna vuoden tulokkaaksi sekä pelannut yhden itä-lännen (2015).

Kirin pelinjohtaja Jukka-Pekka Karttunen myhäilee tyytyväisenä uusimman vahvistuksen nimmarin kuivuttua pelaajasopimuksessa.
– Olemme kaivanneet koppariosastolle vahvistusta ja nyt tämä toive on toteutunut. Mizin tulon myötä saamme lisäksi erinomaista lisävoimaa vaihtotilanteisiin sekä kotiutuksiin. Matikka on erittäin kokenut ja varma pelaaja, joka ei pelissä kumartele vastustajia.

Miikka Matikka on itse myös innoissaan paluusta Jyväskylän Kiriin.
– Olen kiertänyt pesäpallon perässä usealla paikkakunnalla ja reissupelaajan arki on aika vaativaa. Perheeni ja työpaikkani on pysyvästi Jyväskylässä ja nyt voin yhdistää intohimoni pesäpalloon ja asua samalla koko kauden kotona. Lisäksi uuden Jyväskylän Kirin tarina sytyttää ja haluan olla mukana auttamassa Kiriä tavoittelemaan paikkaa superpesiksestä.

Matikan tulon myötä Kirin joukkue on valmis. Joukkueessa on nyt 20 sopimuspelaajaa ja valmistautuminen ensi kauteen on käynnistetty yhteisillä harjoituksilla.

Scroll to Top