Jyväskylän Kiri Logo

Harjoitusottelut jatkuvat Seinäjoella

Kiri jatkaa talven harjoitusotteluita sunnuntaina 4.2, kun joukkue matkustaa Seinäjoelle Maila-Jussien vieraaksi. SMJ:lle harjoitusottelu on talven ensimmäinen ja Kirille ottelu on talven toinen. Ensimmäisessä ottelussa kaatui Kankaanpää lukemin 1-0 (8-7, 0-0)

– Avausottelussa päästiin joukkueena kokeilemaan harjoiteltuja asioita ja näkemään sen hetken tasoa. Henkilökohtaisesti sain harjoitella omaan rooliin liittyviä asioita ja näin mitä asioita tulisi erityisesti vielä kehittää, avausottelunsa Kirin paidassa pelannut Juho Matola arvioi avausottelun antia.

Koko uransa aikaisemmin Ylivieskan Kuulaa edustaneen 23-vuotiaan Matolan siirtyminen Kiri-paitaan on sujunut mutkattomasti.

-Tuntuu että hyvin otettu porukkaan mukaan, joten olonsa on tuntenut kotoisaksi. Myös treeniolosuhteet Jyväskylässä ovat hyvät, Matola kertoo

SMJ säilytti lopulta viime kaudella sarjapaikkansa putoamiskarsinnoissa kaatamalla Loimaan tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 3-1. Joukkue hankki rutkasti lisää superpesiskokemusta, kun nopea Tuomas Raunio siirtyi naapuriseura Jymyjusseista sarjaporrasta alemmaksi. Lisäksi joukkueen runko säilyi mainiosti kasassa kokeneen Tero Tyynelän ja lahjakkaan lukkarin Ville Soinin johdolla.

Sunnuntain peliltä Matola odottaa pelin tason parantumista avausotteluun nähden.

-Omalta osalta odotan, että näen miten kehitystä on tullut aiemmassa pelissä huomattuihin kehityskohteisiin. Joukkueen kannalta odotan että saadaan vielä tarkennettua suorituksia ja täten parannettua tasoa edelliseen peliin nähden.

Scroll to Top