Jyväskylän Kiri Logo

Pupe - Kiri

Kuopiohallin iltatansseihin

Tämä on ensimmäinen yhteistyökumppanimme Urheilu Mehiläisen tarjoama otteluennakko. Taas viime viikolla loistavaa palvelua kyseiseltä firmalta saaneena kuitenkin totean, että kaikkeen ei nykylääketiedekään pysty: pelisilmääni vaivaa edelleen hajataitto, taktista älyä ei saa edes elinsiirrolla, huumorintajua ei korjata antibiooteilla ja kirjoitustaidot sopisivat minullakin paremmin resepteihin kuin otteluennakoihin. Taattua laaduttomuutta otteluennakoissa siis edelleen, Urheilu Mehiläisestä huolimatta. Olen pahoillani, lue omalla vastuulla.

Lähtökohdat

Vastassa on divarin kestomenestyjä, joka taistelee joka vuosi ylempien pudotuspelien paikoista ja jopa sarjanoususta Superpesikseen. Pelaavat kotihallissaan ja takana on voitokas ottelu paikalliskumppaniamme Lohea vastaan parin viikon takaa. Kokoonpano ei ole juuri viime vuodesta muuttunut ja melkein hienolla etunimellä varustettu pelinhoitaja Altti-Jussi Ronkainen aloittaa toisen kautensa päävastuussa. Ennakkosuosikki löytyy siis keltamustasta peliasusta.

Meillä on takana kolme harjoituspeliä, josta takana kaikki mahdolliset ja sääntöjen mukaan mahdottomat tulokset: puhdas voitto Alavudesta, tasapeli Haminaa vastaan ja tappio Kouvolalle. Kokoonpano on jokaisessa kolmessa ottelussa elänyt ja elää edelleen: nopsajalat Ville Vierimaa ja Noel Koivu avaavat kautensa. Sen sijaan eteläkarjalaisia kohdeltiin keskiviikkona Hippoksella sen verran kaltoin, että meidänkin SaiPa-mies lepuuttaa kriittisiä paikkojaan. Loistavasti kautensa avannut Elias Elonheimo tanssittaa perjantaina Hipposhallissa kauniimpaa partneria kuin Kuopiohallin tansseissa olisi tarjolla ollut. Luulee olevansa Wanha. Flunssaa on edelleen podettu, mutta vain flunssaa – miesflunssa ei taida tällä kertaa ketään jättää pelistä kotiin, kiitos yhteistyökumppanimme Urheilu Mehiläisen.

Odotukset

Kun kokoonpano, pelialusta, valaistus ja pelimaakunta vaihtuu, ensimmäinen odotus on päästä peliin kiinni. Kaikki edellä mainitut kun vaikuttavat kohtalaisen paljon pallon tullessa 150-170 km/h kohti tai vieläpä viereen, josta se pitäisi ehtiä koppaamaan kiinni. Sitten kun siihen peliin päästään kiinni, tarkoitus on päästä kiinni vastustajaan ja pystyä haastamaan nimekäs kotijoukkue. Odotamme erilaista kilpailullista haastetta ja tiedämme pystyvämme vastaamaan siihen pelatessamme hyvällä tasolla. Koska edessä on pelin jälkeen vuoden ensimmäinen vapaa viikonloppu, siihen on paljon mukavampi lähteä tasokkaan pelin jälkeen karkkia bussin penkillä mutustaen.

Pelin striimaukset on Kuopiossa hoitanut perinteisesti kotijoukkue, striimi maksaa 5€.

Scroll to Top