Jyväskylän Kiri Logo

ennakko: kpl - Kiri

Kouvolan Pallonlyöjät ja Jyväskylän Kiri ottavat keskiviikona yhteen miesten pesäpallon Ykköspesiksessä Kouvolan kotikentällä kello 18. Sen jälkeen Kirillä on vierasputkessa vielä yksi peli Haminaa vastaan ennen kuin uusi kotikenttä tasapainottaa koti- ja vieraspelaamista.

Kiri voitti Kouvolan kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Hippoksella. Ottelu kirjattiin  isännille 2-1 (1-5, 1-0, 0-0s, 2-1k).

Tiukkaa oli silloin ja tiukkaa tulee nytkin. Tuo peli oli kauden ensimmäinen ja ihan voitettavissa mutta silloin tökkivät kotiutukset, Kouvolan pelinjohtaja Juuso Ilander sanoo.

Miesten Superpesis jää tiistaina tauolle, joten KPL:llä on mahdollista peluuttaa kaksoisedustuksella pelaavia Superin kavereita. Tiistaina Ilander ei osannut vielä sanoa, käytetäänkö mahdollisuutta ja miten.
Meidän täytyy kuitenkin pelata Ykkössarjaa siten, ettei pudota Suomensarjaan, jossa on heikko taso. Meillä on paljon pelaajia, joille pitää antaa kovien pelien kokemuksia.

Kiristä voi sanoa sen, että joukkue on pelannut nousijaksi hyvän alkukauden. Ei ole koskaan helppoa tulla uuteen sarjaan. Ulkopeli on Kirin vahvuus, ja onhan joukkueessa kokeneita pelaajia, Ilander sanoo.

Kirin pelinjohtaja Jukka Karttunen ei Kouvola-pelissä ole viuhkamiehenä vaan hän kärsii ulosajonsa seurauksena toisen pelirangaistuksen. Karttunen epäilee, että Kouvola marssittaa pari Superin pelaajaa Kiriä vastaan keskiviikkona.
Kouvola on sarjan nopein joukkue, joten tarkkana saadaan olla. Se ei kuitenkaan olen niin lyöntivoimainen, etteikö se olisi voitettavissa. Loimaa-voitto oli tärkeä, ja näytti katsomoon siltä, että pojat halusivat näyttää ja pelasivat rennolla ilmeellä, Karttunen kertoo.

Pelimme on parantunut koko ajan ja sunnuntaina päästään sitten harjoittelemaan uudelle stadionille.

Scroll to Top