Jyväskylän Kiri Logo

ennakko: Kiri-LP

Jyväskylän Kiri palaa pienen tauon jälkeen pesäpallon miesten Ykköspesiksen kamppailuihin, kun se kohtaa kotonaan Hippoksella Loimaan Palloilijat Junioripesiksen torstaina. 

Historiallisesti Kirin viimeiseksi peliksi vanhalla stadionilla jäävä ottelu tarjoaa Kirille mahdollisuuden kolmeen pisteeseen, sillä Loimaan alkukausi on ollut vaikea.
Vaikea on alkukausi ollut. Kaksi kaveria joutui telakalle ennen sarjan alkua ja vasta nyt alkaa rosteri olla kunnossa. Meillä onkin edessä uusi alku sarjaan, Loimaan Palloilijoiden pelinjohtaja Joni Kalttonen kertoo.

Kiri on pienen tauon käyttänyt pelinjohtaja Jukka Karttusen mukaan huilaamiseen ja peruspelin harjoittelemiseen.
– Meillä oli kova ulkopelin toistotreeni, haettiin perustoimintoja pelaamiseen. Ei ole mietitty vastustajia tauon aikana vaan keskitytty omaan tekemiseen. Pitää olla huolellinen Loimaatakin vastaan.

Jere Vikström on kahden pelin jälkeen poissa joukkueesta ja Jani Raami tekee paluun pelaavaan miehistöön.

– Loimaa on pelannut aika ailahtelevasti. Niillä on ollut ongelmia lukkari- ja etukenttäpelaamisessa. Polttolinja sen sijaan on pysynyt samana. Ei mitenkään juoksu- eikä lyöntivoimainen joukkue, Karttunen ennakoi.

Kiri on vastaavasti Loimaalle pieni arvoitus.
Kiri on pelannut sen verran vähän pelejä, että vaikea on sanoa joukkueesta mitään. Se tiedetään, että joukkueessa on hyviä, kokeneita pelimiehiä. Luvassa onkin tiukka vääntö, niin kuin koko sarja on jo osoittanut, Kalttonen kertoo.

Kiri-Loimaan Palloilijat alkaa Hippoksella kello 18 torstaina. Luvassa on viileän kauden jälkeen lämpöisempi ilta, joten on hyvä hetki tulla jättämään jäähyväisiä vanhalle pesisstadionille ja nähdä Kirin kartuttavan pistepottiaan. Kaikki Ykköspesiksen ottelut näkee myös Ruutu-palvelusta.

Scroll to Top