Jyväskylän Kiri Logo

ennakko: Kiri-lippo

Jyväskylän Kirin miesten Ykköspesisjoukkue lähtee tiistaina nostamaan sarjasijoitustaan kotoisella Hippoksella. Tämä tapahtuu Oulun Lipon kustannuksella. Lippo on nyt sarjassa viidentenä 21 pisteellä, Kiri seitsemäntenä 19 pisteellä.

Tarvitaan siis kolmen pisteen voitto.

– Uskon niukkaan kotivoittoon. Juoksuja tuskin tehdään paljon. Mutta Oulu on pelannut ihan OK. Sellainen tuntuma on, että joukkue on enemmän sisäpeli- kuin ulkopelijoukkue, joten meidän ulkokenttä joutuu koville.

Karttunen nostaa esille kolme nimeä.

– Linjassa pelaavat Sami-Jukka Korvola ja Topi Korhonen isoa roolia. Ari Lankinen on hyvä kolmoskoppari. Ei ole yllätys, että Oulu on pelannut niin hyvin.

Korvola ja Lankinen luovat lisäksi Oululle tilanteita mailanvarressa.

Kirin pelaajatilanteen Karttunen katsoo loppuun asti, kun joukkueessa on pientä vaivaa.

Oulun pelinjohtaja Riku Tolonen manaa sitä, ettei ole saanut vielä kertaakaan kentälle sellaista tervettä joukkuetta, jonka haluaisi.

– Aina on joku loukkaantuneena. Niin nytkin. Siihen nähden on pisteitä kertynyt ihan hyvin. Laskeskelin ennen kautta, että ehjällä porukalla olisi mahdollisuudet neljän sakkiin. Nyt ollaan lähellä, vaikka loukkia on ollut paljon.

– Tyytyväinen pitää silti olla, kun tässä nuorella porukalla haetaan kehitystä ja rakennetaan tulevaa. Kyllä akselilta Jyväskylä-Kuopio-Oulu pitäisi saada joukkue miesten Superiin, Tolonen kertoo.

Lippo tekee Jyväskylään päiväreissun, sillä sen seuraava peli on torstaina kotona. Sitten onkin Ykköspesiksen Itä-Länsi-viikonloppu. Kiri pelaa seuraavan kerran vasta 21. heinäkuuta Lohea vastaan kotona sen neljännen derbyn.

Lippo-peliin on myynnissä lippuja kaksi yhden hinnalla, joten nyt kannattaa mennä ennakkolippuostoksille Nettilippuun!

Scroll to Top