Jyväskylän Kiri Logo

ennakko: Kiri-kpl

Uudistuneen Jyväskylän Kirin ensimmäinen kausi miesten pesäpallon Ykköspesiksessä alkaa kotipelillä keskiviikkona 10. toukokuuta kello 18, jolloin Hippoksellavastaan asettuu Kouvolan Pallonlyöjät. Kiri on sarjanousija.

Vastassa kiriläisillä on taitava ja monipuolinen joukkue, joka ei kuitenkaan hae nousua sarjassa, koska Kouvolalla on jo miesten joukkue Superpesiksessä. Jyväskylä ja Kouvola kilpailevat kuitenkin myös vuoden 2024 Itä-Länsi-tapahtumasta.

Kirillä on ollut jonkin verran ongelmia harjoituskaudella loukkaantumisten ja peruttujen treenipelien muodossa. Valmentaja ja pelinjohtaja Jukka Karttunen ei kuitenkaan ole huolissaan. Hänen mukaansa joukkue on valmis kauteen ja alkukauden ohjelma on hyvä.

Koppariosastolla on ollut loukkaantumisia mutta esimerkiksi Miikka Matikka totesi viikonloppuna, että mies on kunnossa.

Kiri pelaa kolme ensimmäistä kotiotteluaan vanhalla Hippoksen stadionilla. Sen jälkeen kauden alku on vieraspelivoittoinen sillä pääosa kotiotteluista halutaan pelata uudella stadionilla, jonne joukkue pääsee heinäkuun alusta.

Kaikki Ykköspesiksen ottelut nähdään Ruutu-palvelussa. Kirin kotiottelut selostetaan ja mukaan on pyydetty myös paikallisia pesäpallon asiantuntijoita tukemaan selostusta.

Joukkue on asettanut tavoitteekseen päästä ylempiin pudotuspeleihin eli neljän parhaan joukkoon. Kesän suola tulee olemaan neljä paikallispeliä rakasta paikallisvastustajaa Jyväskylän Lohea vastaan. Näistä paikallispeleistä kaksi pelataan uudella Hippoksen pesäpallostadionilla (8.7. sekä 21.7.) ja kaksi Koskenharjulla (10.6. sekä 7.7.).

Scroll to Top