Jyväskylän Kiri Logo

Kama - Kiri

Iloisena Itä-Suomeen

Tämän kirjallisen tuotteen on tänään tarkoitus käsitellä ennätyksellisiä nopeustestituloksia, iloista perhematkaamme hiihtoloma-aloittajaisiin Imatran Kylpylään, eteläkarjalaista järjestelykykyä sekä etäisesti myös Satakunnan pesäpallon tilaa vuonna 3 jKr. Kirkonmiehille tiedotettakoon, että jKr. tarkoittaa tässä kontekstissa aikaa jälkeen Karttusen valtakauden.

 

Perjantaina pyrähdettiin

Tämä viikonvaihde alkoi perjantaina tämän otteluennakon pääyhteistyökumppanin infotilaisuudella – Urheilu Mehiläinen kertoi asioista, joita toivottavasti emme paljoa kaudella tarvitse. Mutta tarvitsemme sittenkin. Tämän viikonlopun kokoonpanosta puuttuu kolme miestä, mutta toppatakkiosasto on ensimmäistä kertaa täydellä rosterilla matkassa. Perjantai jatkui nopeustestien muodossa Hipposhallin radalla: rikottiin ennätyksiä, tehtiin kauden kärkituloksia ja hätyyteltiin äänivallia. Huikein tulos kirjattiin lentävällä 20 metrillä juoksuvuoromme viimeisellä vedolla: 1,91! Tuolla saattaisi päästä jopa Tuli ja Liike -projektiin taistelemaan Lapin mestaruudesta.

Ukonniemeen ulkoilemaan

Lauantaina ohjelmassa on kaksi pitkän kentän treeniä, yksi hiihtolenkki, palauttava uinti ja jos ehditään, loppuillasta levätään. Paitsi Jumi, joka ei tuossa maakunnassa ole paljoa tavannut unta ottaa näillä reissuilla. Kaikki edellä mainittu suoritetaan Imatralla auringon paistaessa ja Saimaan liplattaessa jääkannen alla. Järjestelyt on tätä kirjoitettaessa vihdoin saatu maaliin (kiitos Taina) ja pääsemme keskittymään urheiluun.

Sunnuntaina KaMaa!

Kun maittava aamiainen kylpylässä on saatu nautittua ja kello on puolivälissä iltapäivän ensimmäistä tuntia (suomeksi sanottuna 12.30), alkaa sitten kahden Ykköspesistulokkaan otatus. Vastustaja Kankaanpään Maila tulee Superpesiksestä ja me suomensarjasta ja kohtaamispaikaksi valikoitui luonnollisesti molemmille läheinen lokaatio, Imatran Ukonniemi. Vastustajasta tiedämme sen verran, että lukkarina häärii jo neljäs sarjan top3-lukkari tälle kaudelle, Rasmus Paananen. Kaarella pitää siis olla hereillä sunnuntainakin, eikä vastustajan kaarella teurastaja-Turo aio hänkään ihan hiljaa olla. Turha näitä Superpesistähtiä on kuitenkaan kumartelemaan lähteä, olemme pelanneet tähänkin asti ihan hyvää pesistä, mutta pikkuisen sarjatasoa ujostellen. Nyt kaivetaan pikkuisen lisää rintakarvaa esiin ja pyritään astumaan kuskin paikalle. Kokoonpanosta en lähde ennustelemaan vielä mitään, mutta sellainen sunnuntaina varmasti on.

Koska paluumatka Imatralta on pitkä, tulette suurella todennäköisyydellä törmäämään myös otteluraporttiin somekanavissamme (ellei MM-hiihtojen seuraaminen tätä sotke). Mikäli haluatte oikeasti tietää miten peli kulkee, pyrimme lähettämään matsin Facebookissamme.

Scroll to Top