Jyväskylän Kiri Logo

ennakko: back-to-back derdyt

Jyväskylän Kirillä on revanssin paikka pesäpallon miesten Ykköspesiksessä viikonlopun tuplaottelussa Lohea vastaan.

Kiri hävisi ensimmäisen paikallisottelun Koskenharjulla 0-1 (4-3, 6-6). Tappion karvautta lisäsi se että lukkari Kasperi Vehkaoja ja kärkietenijä Ville Vierimaa loukkaantuivat ottelussa, jossa Kirillä oli mahdollisuus ainakin jaksovoittoon, mutta jopa koko ottelun kuittaamiseen.

Nyt Vierimaa alkaa olla pelikunnossa ja saattaa palata ulkopelipaikalle viikonloppuna.

Lohi tulee otteluun pelattuaan sarjan kärkeen kuuluvaa Kannuksen Uraa vastaan keskiviikkona. Tuon ottelun Lohi voitti 0-1.

– Meillä on kaikki kunnossa. Haminaa vastaan pelattiin ehkä kauden parasta peliä avausjaksolla. Toinen jakso ei sitten mennytkään yhtä hyvin (Lohi hävisi tuon ottelun 1-2) mutta se oli tiukka peli. Matias Hangasmaa kuntoutuu kovaa vauhtia lukkarin paikalle, Lohen pelinjohtaja Jussi Muilu kertoo.

– Lauantain peli Hippoksella onkin sitten ihan eri peli Koskenharjun kovan kentän jälkeen. Kerran on päästy Hippoksen alustalla treenaamaan ja siinä se sitten onkin ennen lauantaita. Ulko- ja etukenttäpelaaminen muuttuu. Tulee varmasti vähäjuoksuinen peli, kun pallo ei kulje nopeasti ja jos on matalapainekeli. Juoksuja ei tule kuin tylyillä lyönneillä, Muilu kertoi.

Lohen Roope Pöyry on kovassa iskussa, kuten myös Kirin Jani Raami.

Lohi-Kiri-ottelu on tänään perjantaina kello 18 alkaen Koskenharjulla, jossa viimeksi oli yli 1100 katsojaa. Kiri-Lohi pelataan lauantaina 8. heinäkuuta kello 17. Ottelut on katsottavissa myös Ruutu-palvelusta mutta faktahan on, että pesis on parasta paikan päällä nautittuna.

Scroll to Top