Jyväskylän Kiri Logo

apv - Kiri

Viimeistä viedään

Hallipelejä on takana jo viisi ja tätä kirjoitettaessa edessä yksi. Voittoja yksi, tasapelejä kaksi, tappioita kaksi. Kohtaamme sunnuntai-illan kähmyssä toistamiseen Alajärvellä aiemmin voitetun Alavuden. Vai oliko se Alavudella Alajärven? Tuskin, koska sielläkään ei ole hallia, joten kokoonnumme Kitron, Alajärven uimahallin ja Abc:n viereen, paitsi jos Holttinen on ratissa. Alajärvellä  on kuitenkin hyvä halli. Parasta Alajärveä! Koska ManC voitti tänään, emme voi lähteä takki auki leuhottamaan vaan täydellä keskittymisellä iskemään pohojalaasia päin naamaa nihkeän mattopainin sijaan. Jos se Holttinen ajaa, niin kannattaa Kempeleessä aloittaa alkuverryttely – olemme tulossa.

Vähän vastustaa

Kuusitoista sopimuspelaajaa ei tällä kertaa riittänyt, koska jouduttiin turvautumaan yhteistyöseura Kiri-Junioreiden apuun ja koripallosuvun punatukkaiseen helmeen, onneksi kuitenkin Arsenalia arvostavaan Väiskiin, että saatiin kokoonpano täyteen. Toisin sanoen, poissaoloja on. Henkisesti ja fyysisesti. Raamilta jäi Imatralle nenänkaivuuelimet ja flunssa-aalto on puraissut erityisesti jalkamiehiä. Yksi larppaa vieläkin kiekkoilijaa.

Treenit ovat kuitenkin sujuneet suunnitelmien mukaan ja jalka kulkee paremmin kuin koskaan. Ainakin suurella osalla. Hallipelien merkitys suuremmillaan on siinä, että harjoituksissa kehitetyt ominaisuudet saadaan siirrettyä pelitilanteeseen. Jos tuo onnistuu, niin silloin pelistä on ollut hyötyä ja harjoitteleminen kannattaa jatkossakin. Kaman ja Kirittärien väreihin pukeutunut päävalmentajamme on saanut porukan kehittymään, mutta nyt jokainen saa näyttää, miltä se kehittynyt pelimies näyttää.

Vastustaja

Vastustajamme Alavus on keskittynyt pelaamaan Alajärven hallissa. Toistaiseksi peliesitykset ovat tuottaneet pelinjohdolle mietittävää tappioiden merkeissä, mutta superpesiskokemusta omaavat Erkkilät ja muut kovat vertyvät varmasti, kun saavat peliä ja yhteisiä kokemuksia enemmän alle. Voitto on joka pelissä lähempänä, mutta Kirin tavoitteena luonnollisesti on se, että sunnuntain jälkeen edellisestä on aikaa vielä enemmän.

Yhteenveto

Talvikausi on ollut ehjempi kuin moneen vuoteen Kirissä. Tai koskaan Kiri 2020:ssa. Yksi peli, jakso tai tilanne ei määritä talvikauden onnistumista, mutta ottelun lopputulos on aina ottelun lopputulos ja sitä tulee kunnioittaa. Kaikkemme teemme, että pelien saldo jää hallipelien jälkeen positiiviseksi. Myös tuloksellisesti.

Scroll to Top