Lasse Saraluoto Kiriin!

Aijaijai – Kiri jatkaa vahvistumistaan! 20-vuotias, Lahden Mailaveikkojen kasvatti, Ikaalisten Tarmossa viime kauden Ykköspesistä pelannut Lasse Saraluoto pukee ensi kesänä päälleen sinistä ja valkoista; Kirin peliasun. Lassen kanssa on sovittu 1+1 -vuotinen pelaajasopimus. Tampereella diplomi-insinööriksi opiskeleva Saraluoto oli kuluneella kaudella Ikaalisten toiseksi paras kärkilyöjä (24 otteluun 75 kärkkäriä). Ulkopelissä Lasse on pelannut etukentällä ja polttolinjassa; viime kaudellakin jokaisessa pelissä avauskokoonpanossa. Jyväskyläläisyleisö muistanee Saraluodon hankalana vastustajana Suomensarjasta ja Poikien Superpesiksestä niin Kouvolan Pallonlyöjien kuin Lahden Maila-Veikkojenkin riveistä.

Saraluoto ilmaisi itse kiinnostuksensa tulla laadukkaaseen valmennukseen ja ottamaan urallaan se seuraava steppi kohti Superpesistä, toivottavasti Kirin paidassa. Pelinjohtaja Karttunen on innoissaan saadessaan Saraluodon nimen pyöriteltäväksi kokoonpanospekulaatioihin: ”Lasse on erinomainen ulkopelaaja, soveltuu moneen rooliin niin edessä kuin linjassakin. Hänenkään kaikkea sisäpelipotentiaalia ei ole vielä ulosmitattu, mutta laadukkaan talven jälkeen vastuuta on varmasti luvassa silläkin puolella.”

Kirin joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Neuvottelut jatkuvat vielä niin jatkosopimusten kuin ulkopuolelta tulevien vahvistusten kanssa.